Stilte Opname

17 februari 2021 Uit Door Hanry

Sinds enkele weken is de opname van de PGA-kerkdienst hier in Arnhem Noord op de zaterdag. Dit om zo de you tube video op zondagochtend klaar te hebben staan voor belangstellende. Voordat het op zaterdag was, was het op zondagochtend. Dan was de video โ€˜s middags online. Nu dus op zaterdag zodat iedereen die dat wil op zondagochtend op โ€˜normale tijdโ€™ de dienst in beeld en geluid kan zien. Of op een ander tijdstip als dat gewenst is. Overigens de opname is live te volgen in geluid op het moment dat de opname begint. Afgelopen zaterdag deed ik een poging om het geluid in goede banen te leiden. Na afloop was er koffie om gezamenlijk te drinken. Dat kon corona proof. We waren met een dusdanig klein aantal mensen dat we ruimschoots voldoende afstand konden houden. Wat wel lastig is is koffie drinken met een mondkapje op ๐Ÿ˜ท Het mondkapje wordt zo vies ervan, koffie loopt overal heen en het geeft veel vlekken. ๐Ÿ™ˆ Maar ik hoorde dat het mondkapje af mag tijdens het nuttigen van de koffie ๐Ÿ˜‰ Dat drinkt een stuk makkelijker ๐Ÿ˜„

Dat was de log voor deze keer. Een reactie of duimpje het wordt allemaal gewaardeerd als u dat achter laat. Komende woensdag rond 10 uur weer een nieuwe log online.