Onderweg naar Pinksteren

31 mei 2022 Uit Door Hanry

Na pasen en Hemelvaartsdag zijn wij in de kerk onderweg naar Pinksteren. Nu zou ik kunnen gaan uitleggen wat Pinksteren uit kerkelijk opzicht betekend. Maar misschien is dat meer voor de week dat Pinksteren was. 🤔 Want kerkelijk gezien zijn we nu onderweg naar Pinksteren.

Goed, waar ga ik het dan over hebben in deze blog? 🤔 Tja, dat is soms een vraag die ik soms lastig kan beantwoorden. En soms zijn er momenten dan zijn er veel onderwerpen voorhanden waar ik dan van elk onderwerp een log van maak. We gaan in Nederland weer richting een periode dat we de vakantieperiode noemen. Veel stopt dan even omdat mensen met vakantie zijn of gaan. Zo heeft elke periode op één of andere manier wel iets.

Dit was de log voor deze week.

Nieuwe log uiterlijk komende dinsdag rond 22:30 online.