Beeld en geluid streamen

10 maart 2021 Uit Door Hanry

In de PGA – Noord gaat er nu toch wat meer beweging zitten in het aanschaffen van nieuwe geluidsapparatuur en een camera 🎥 Zeker in deze tijd van online kerkdiensten is het van zeer groot belang dat de kerkdienst in goede kwaliteit bekeken en beluisterd kan worden. Het liefst ook met een live stream mogelijkheid. Want als de tijd er weer is dat er weer publiek bij de diensten kan zijn is een live stream zeer gewenst. Met een camera erbij heeft men ook de mogelijkheid om live mee te kijken als men niet naar de dienst kan komen. Voor nu is de geluidsapparatuur echt aan zijn einde aan het komen. Dus vernieuwing moet niet te lang op zich laten wachten. Zoals veel gaat de vooruitgang ook wat stroperig in de kerk. Andere kant is het wel handig dat er goed over nagedacht wordt om zeepers te voorkomen.

Tot zover deze log. Komende Woensdag rond 10 uur weer een nieuwe log online. 😊