Plantjes verkoop

12 mei 2021 Uit Door Hanry

Dit keer een onderwerp dat werkelijk gebeurd is.

Afgelopen zaterdag was er een plantjes-verkoop op het plein van de Nieuwe kerk in Arnhem. 🤔

Deze verkoop op het kerkplein kun je van alles over zeggen. Natuurlijk kun je je afvragen of zo iets op een plein van de kerk moet plaatsvinden. Wegens corona-regels mocht het niet in de kerk. Maar corona regels of niet. Waarom zou je in een kerk iets willen verkopen. Ik ben daar geen voorstander van. Handel drijven in een kerkgebouw daar kun je vraagtekens bij zetten. Maar goed, deze verkoop was op het plein van de kerk. Tja… handel drijven op kerkelijk terrein. Nou ja, daar denkt iedereen maar van wat die wil. Maar bij deze activiteit heb ik voor de koffie en thee gezorgd. Beetje koffie en thee gezet en afgewassen en dat soort werk. Voor deze handel uitbrak was er een kerkdienst in het gebouw opgenomen voor de zondag. Aangezien ik daar het geluid had verzorgt was het voor mij een kleine moeite om de koffie en thee te verzorgen bij deze plantjesactie. Los van het feit wat ik zelf van de verkoop op kerkelijk grondgebied vind. De verkoop zou tot 16 uur duren maar we waren rond 15:15 uur al uitverkocht. Ondanks dat het was gaan regenen. 😎

Dit was de log voor deze keer. Volgende log komende woensdag rond 10 uur.