We maken er wat van

17 november 2021 Uit Door Hanry

Sinds afgelopen zondag is hier in Arnhem-Noord weer het aanmelden voor de dienst nodig. Ook wordt er bij binnenkomst de zogeheten gezondheidscheck gedaan. De vraag gesteld of je geen covid-19 gerelateerde klachten hebt. Eigenlijk wordt er gevraagd of je nog klachten hebt. Als je heel flauw zou willen zijn kun je andere klachten opnoemen. Het regent buiten of iets anders niet Corona relevant. Maar dat is beetje flauw natuurlijk. En er mag niet meer dan 15 minuten gezongen worden tijdens de dienst. Tja, sommige regeltjes begrijp ik niet zo goed. Maar ja, ik probeer me er aan te houden. Al zal ik af en toe mijn mening laten weten. Onze vrijheden worden beperkt, maar gelukkig mogen we onze meningen nog steeds vertellen. Ik respecteer andere meningen, is juist interessant om andere meningen te horen. Wat zou het saai worden als iedereen de zelfde mening zou uitdragen. Ja toch?

Volgende log is komende woensdag rond de Nederlandse klok van 10 uur.