Het was kerst 2021

29 december 2021 Uit Door Hanry

Voordat we om de have klap de nodige corona-regels hadden was in de kerk de kerstdienst altijd een dienst die door zeer veel bezoekers bezocht werd.

Nu in deze donkere corona-tijden is het een schril contrast. Een kerk zonder bezoekers. Alleen een zeer klein aantal medewerkers die ervoor zorgen dat de kerstdienst digitaal te volgen is met een Radio en TV uitzending op kerkomroep.nl

Helaas is het nog steeds niet anders. De boosterprik zou een mogelijke oplossing kunnen bieden. Het is een lastige tijd. En toch… we maken ervan wat we ervan kunnen maken. Ooit komt het goed denk ik 🤔

De logs hier hebben vaak niet veel nieuws te vertellen. Omdat er veel niet kan door de coronaregels. We werken aan het verbeteren van de ringleiding in het gebouw van de kerk hier. Dit voor als er weer bezoekers mogen komen ooit. Want we houden moed dat het vroeg of laat weer mogelijk is.

Dit was de laatste log van 2021.

We wensen u een goede jaarwisseling en al het goeds voor het nieuwe jaar. Tot de volgende keer.

De volgende log is komende woensdag rond 08 uur online.