Nieuwe Predikant – Arnhem Noord

11 september 2019 Uit Door Hanry

Met de éénwording van de PKN kerken in Arnhem-Noord is er ook een deels nieuw predikanten-team ontstaan. In de Diaconessenkerk was en is al wat jaren Ds. Monique Maan aanwezig. Op zondag 9 September is zij opnieuw aan de PGA verbonden. Dit keer als predikant voor heel Arnhem-Noord. Zij gaat samen met een nieuw gezicht in Arnhem-Noord werkzaam zijn in deze wijk.

Monique Maan
Arjen Hiemstra

Dominee Hiemstra wordt op 06 oktober 2019 verbonden aan de gemeente in Arnhem-Noord.

Op donderdag 12 september kan de gemeente kennismaken met Ds. Arjen Hiemstra. Het is de bedoeling dat het een gezellige avond gaat worden met o.a. een hapje en een drankje. Onlangs is deze nieuwe predikant een kijkje wezen nemen in de Opstandingskerk. Hij heeft een rondleiding gekregen door dit gebouw. Onder leiding van zijn toekomstige collega in Arnhem-Noord, Monique Maan. Alhoewel ze beide al enige tijd predikant zijn, zijn ze eigenlijk al collega’s. Maar in de nabije toekomst zijn ze beide in Arnhem-Noord werkzaam. Ik heb hem op die ochtend al een hand mogen schudden, toen ik beide mensen een bakkie koffie aanbood. 😊 Tja, soms kom je als koster mensen eerder tegen dan dat het kennismakingsrondje is 😉

Om op de kennismakingsavond voldoende van alles te hebben qua hapjes, drankjes, koffie, thee, enz. Moeten er boodschappen gedaan worden. Maar dat is natuurlijk niet alles. Want er dienen stoelen bijgezet te worden om iedereen een zitplaats aan te bieden. Geluid eventueel een beamer en mensen om dit alles te bedienen, mensen die meehelpen met alles van de keuken naar de zaal te transporteren en het ook weer op te ruimen. De afwas dient gedaan te worden en alles weer terug naar waar het moet. Zo iets kan een mens niet alleen doen. Maar met hulp van vele komen we er wel en gaat het donderdag ongetwijfeld een gave en feestelijke avond worden. 🎊🎉🎂

Dit was het voor deze keer. Komende woensdag weer een nieuwe log rond de klok van 18 uur.

Laat maar weten wat je ervan vindt. Een duimpje, een reactie… het kan allemaal.