Mysteries in religieuze gebouwen – deel 3

23 oktober 2019 Uit Door Hanry

Deuren

Soms komen er raadsels voor in kerkgebouwen. Omdat ik geregeld in de Opstandingskerk in Arnhem kom, vindt ik daar nog wel eens raadsels.

Toen ik op een dag alles had afgesloten qua deuren in dit gebouw leek alles heel normaal. Ik kon toen nog niet weten wat ik nu weet. De volgende dag kom ik het kerkgebouw binnen. In de tussentijd was niemand in het gebouw geweest. Maar de goed afgesloten toegangsdeur stond plots op een kier. Die was dus open. 🤔 Ik verwachte iemand in het gebouw aan te treffen. Ik ging naar binnen en sloot de deur achter mij. Ik deed hem niet op slot. Ik inspecteerde de bovenverdieping. Daar waar de deur open stond. Maar er was niemand. Vreemd. Maar we hebben nog een verdieping beneden. Ik deed de deur van de geĂŻnspecteerde verdieping op slot en inspecteerde nogmaals deze verdieping. Geen mens. Beneden dan, daar zou ik vast wel de opener van de deur vinden. Maar ook op die verdieping was niemand. Vreemd.

Ik liep weer terug naar boven en tot mijn verbazing was de deur die ik net nog op slot had gedaan, van het slot. Niemand gezien, niets gehoord. Toch dit vreemde voorval. 🤔

Wie of wat het was is mij onbekend. Het zal wel onder de mysteries vallen van dit kerkgebouw.

Laat weten wat je van deze log vindt.

Komende woensdag rond 18 uur, weer een nieuwe log op deze blog.