Vrijwilligers in de kerk

20 november 2019 Uit Door Hanry

Soms gaan mensen alleen werken om het geld. En dat kan diversen motivaties hebben. Er zijn ook mensen die onbetaald werk doen. Vrijwilligerswerk. In bijvoorbeeld een kerkgebouw zijn vaak veel vrijwilligers actief. Over het algemeen wordt dat als heel gewoon beschouwd. Maar is het wel zo gewoon. Ik denk dat een vrijwilliger zijn vaak van groot belang is. In het kerkgebouw waar ik werk, werken ook tal van vrijwilligers. Zonder al die vrijwilligers zou de kerkgemeenschap veel minder goed functioneren denk ik.

Daarom denk ik dat er best wat meer aandacht mag besteed worden aan deze kanjers. Het is misschien een idee om deze mensen af en toe in deze blog aan het woord te laten. Tussen alle andere logjes in het geluid van deze kanjers. 🤔

Dat was het voor deze keer weer. Laat weten wat je van deze log vindt. Een duimpje, een reactie. Het is zo gedaan. 😊

Komende woensdag rond de klok van 18 uur weer een nieuwe log online geloof ik. Tot dan 👋🏻