Het Mysterie van de afwasmachine

13 november 2019 Uit Door Hanry

De dag voor ik weer terug kwam op het werk in de kerk, had ik alle afwasmachines uit achter gedaan. Toen ik de volgende dag weer kwam waren ze nog steeds uit. Natuurlijk, want niemand was binnen geweest. Tot die ene dag in het najaar. Ik had zoals altijd de machines uit achter gelaten. De volgende dag kwam ik het gebouw als eerste weer binnen. Tot mijn verbazing stond de afwasmachine aan. Dan verwacht ik ook dat er iemand in het gebouw is die de machine mogelijk bedient heeft. Maar buiten mijzelf was er niemand. Ik zette de afwasmachine uit en deed hem open omdat ik er afwas in verwachtte. Maar ook dit was een misverstand. Geen afwas in de machine. 🤔
Ik liet de machine uit. Het gebouw was nog steeds leeg. Buiten mijn aanwezigheid, niemand. De deur waar ik door binnenkwam was weer op slot. Stilte leek te heersen op het geluid na wat ik maakte. Ik was wat vroeg dus ik begon met koffie. Loop langs de afwasmachine die nog steeds uit is. Pak koffie uit de automaat en loop naar de deur. Verbaast keek ik naar de afwasmachine die plots aan ging en zich klaarblijkelijk klaar ging maken om af te wassen. Huh? 😳 Maar ik raakte de machine niet aan! De machine weer uitgezet en de klep van de machine waar de afwas door naar binnen gaat, open gezet.
Hoe kan het dat een machine zelf bedacht om aan te gaan? 🤔

Wie het weet mag het zeggen.

Dat is het voor deze keer.

Komende woensdag weer een verse log.

Vergeet niet een duimpje te geven. 😊