Einde koster Opstandingskerk Arnhem

12 februari 2020 Uit Door Hanry

Nu de Opstandingskerk verbouwd wordt is er geen koster nodig in dit gebouw. Dat is logische want wat moet een koster tussen bouwlieden voor werk doen? Niets. Dus was op 31 januari mijn laatste dag als koster in de Opstandingskerk. Sinds de tijdelijke ontruiming van dit gebouw was er niets meer te doen. Ik heb in de weken die volgde, overuren en vakantie-uren opgenomen. Nu is het 12 dagen geleden dat deze job voor mij stopte. Ook het vrijwilligerswerk in dit gebouw is tijdelijk tot stilstand gekomen. Dat is jammer, heb het altijd met veel plezier en enthousiasme gedaan. Maar niets is voor eeuwig. En zo is hieraan voorlopig een eind gekomen. Ik hoop na de verbouwing in de Nieuwe kerk weer als vrijwilliger ofzo, weer aan het werk te gaan. Maar niets is zeker tot het gebeurd is. 😉 En elke dag geeft nieuwe kansen. Tien jaar geleden had ik absoluut niet gedacht dat ik ooit koster zou worden in een kerk. 😉 Dus al heb ik geen idee wat de toekomst geeft of neemt. Ik heb nog plannen genoeg en ik ben wat mij betreft nog niet klaar in het leven. 😁

Dus ik denk dat mijn kerkavonturen niet stoppen. Al is het alleen maar als kerkganger, vrijwilliger of toerist. Elk einde is een nieuw begin, zolang er leven is. 😊

Begin maart komt er nog een informatieavond voor buurt en gebruikers. En daar wordt mijn assistentie ook gewaardeerd 👍🏻

Dit was het voor nu.

Nieuwe log komende woensdag rond de Nederlandse klok van 18 uur.