Meer mogelijk

3 juni 2020 Uit Door Hanry

Langzaam is er weer meer mogelijk in Nederland. Per 1 juli zouden we in Nederland weer kerkdiensten van maximaal 100 mensen, exclusief personeel, mogen gaan houden. Mits alles goed blijft gaan. Of we ook weer gezamenlijk kunnen gaan zingen is de vraag. Op dit moment is dat nog niet toegestaan met de corona-regels.

De verbouwing van Opstandingskerk naar Nieuwe kerk in Arnhem gaat gestaag door. De verbouwing loopt een paar weken uit wegens extra werkzaamheden. De opening van de Nieuwe kerk in Arnhem is nu uitgesteld naar het einde van september.

Een verbouwde kerk, een nieuwe naam en een nieuwe koster. Inmiddels is bekend wie de nieuwe koster zal gaan worden. Ik wens de nieuwe koster heel veel succes toe. En feliciteer de nieuwe koster vanaf deze plaats.

Dat is de log voor deze keer. Hopelijk is het de moeite waard om te lezen geweest. Komende woensdag rond 18 uur weer een nieuwe log.