Bethlehemkerk in Arnhem-Noord

2 september 2020 Uit Door Hanry
Bethlehemkerk Arnhem-Noord
Bethlehemkerk in Arnhem-Noord

De Bethlehemkerk in Arnhem-Noord, jaren lang zijn er kerkdiensten gehouden door de Protestantse Gemeente Arnhem-Noord en in dit gebouw waren ook gespreksgroepen en kon er af en toe gezamenlijk een maaltijd genuttigd worden. En mogelijk dat ik nog activiteiten vergeet die er de afgelopen jaren geweest zijn. Omdat in Arnhem-Noord vier kerkgemeentes van de Protestantse gemeente Arnhem noord (PGA – Noord) samen naar één gebouw gaan komt er een moment dat de laatste viering zal plaatsvinden. Voor dit gebouw is dat aanstaande zondag 6 september het geval. Dan zal de laatste PGA-Noord dienst zijn in dit gebouw. Wat er met dit gebouw daarna gaat gebeuren weet ik niet zeker. Ik heb verschillende versies gehoord. Zo heeft op acht juni in een regionale krant gestaan dat er een andere geloofsgemeenschap in gaat komen. Maar ook een versie dat het gebouw gesloopt gaat worden heb ik ook gehoord. Wie weet wordt het me ooit nog eens duidelijk. 🤔