Gaat u hier maar zitten

4 november 2020 Uit Door Hanry

Sinds de corona-regels brengen we in de PGA – Noord de mensen naar hun zitplaats toe. Dit om opstopping te voorkomen. Er is een ploegje mensen die deze taak op zich neemt. Onlangs was ik gevraagd of ik dit werk wilde gaan doen. Waarom ook niet? Dus ik heb ja gezegd. De eerste keer is het even wennen hoe het gaat. Heel moeilijk is het ook weer niet. Om te voorkomen dat er onvoldoende afstand gehouden wordt bij het weggaan na de dienst is het de bedoeling dat je de mensen dan ook netjes de aanwijzing geeft wanneer ze kunnen gaan. Zo houd iedereen keurig de benodigde afstand en komen er geen onnodige opstoppingen. Dat is het idee van deze job. De vrolijke glimlach is helaas wel achter het mondkapje verscholen. Maar ook dit kapje is bedoeld om wat meer veiligheid te bedien voor iedereen. Tja, zo gaat dat in deze Corona-tijd.

Het was voor mij in eerste instantie even zien of dit werk bij mij past. Het werk op zich is prima om te doen. Ik heb dan ook aangegeven dit vaker te willen doen. Daar werd positief op gereageerd. Zo brengt deze corona-tijd ook weer nieuw werk met zich mee.

Tot zover deze log voor nu. Reactie, duimpje of wat dan ook is altijd goed 👍🏻
Komende woensdag een nieuwe log online rond de klok van 18 uur.