Kunt u het horen?

13 januari 2021 Uit Door Hanry

Afgelopen zondag had ik de eer om de geluidsknopjes tijdens de digitale uitzending/opname van de kerkdienst in Arnhem-noord te bedienen. Ik had het idee dat het geluid goed liep. Vanuit ‘het thuisblijf-front’ vernam ik dat het geluid goed was vlak voor de dienst begon. Dit keer had ik ook de mogelijkheid om mee te luisteren tijdens de dienst via een hoofdtelefoon. Dat maakt het wat makkelijker om de geluids-vinger aan de spreekwoordelijke pols te houden. De dienst was zonder publiek met uitsluitend het hoognodige personeel. Een kleine herleving van het koffiedrinken na de dienst kon worden gerealiseerd omdat er met het huidige tal mensen (rond de 10) ook daadwerkelijk ruimschoots voldoende ruimte tussen elkaar kon worden gehouden. Persoonlijk weet ik niet of dit éénmalig was. Want er waren ook wat medewerkers die hun taak neer gingen leggen. Het blijft even aanzien wat wel en niet mogelijk is. Want we moeten ons nog altijd aan de coronaregels houden. Persoonlijk blijf ik hoop houden dat er dit jaar meer vrijheden terug kunnen komen. Al zal dit nog lang duren ben ik bang.

Houd hoop en hou het nog even vol.

Hanry

Volgende log is komende woensdag rond 10:00 uur online.